هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «باغ حرم»، کوچه کتیبه‌های تاریخی مسیر جدید زیارت | مترو مشهد به حرم امام‌رضا(ع) رسید نمایشگاه گل و گیاه مشهد، فردا (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود تأکید شهردار مشهد مقدس بر تسریع روند پروژه‌های شهری پیش‌بینی هواشناسی مشهد در سالروز ولادت امام‌رضا(ع) (جمعه، ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد: جنبه فرهنگی و آموزشی در نمایشگاه گل و گیاه مشهد، پررنگ‌تر خواهد شد نگاهی به روزنامه طوس که ۱۱۷ سال پیش به همت متولی‌باشی آستان قدس رضوی منتشر شد | نام «طوس» بالای روزنامه قزوینی‌ها تدبیر برای آبیاری فضای سبز مشهد در ایام بی‌آبی جزئیات پروژه تعریض بزرگراه کلانتری مشهد | بخش کندرو به‌زودی اجرایی می‌شود هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حاجی‌بگلو: انتصاب تمام مدیران باید مشروط به رأی اعتماد شورا‌ها باشد دسترسی به حرم امام‌رضا(ع) از طریق ۳ خط مترو فقط با یک بلیت لزوم تعیین تکلیف تمامی املاک دراختیار شهرداری مشهد اجرای بیش از ۳۴۰ کیلومتر خط‌کشی محوری در معابر مشهد، از ابتدای سال تاکنون (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مسیل‌‏ها؛ ناجیان ۹۰ ساله شهر مشهد میراث زنده «تیمچه حکاک‌ها» در مشهد رئیس دفتر شهردار مشهدمقدس منصوب شد (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) برند «بایدو» به عنوان هویت دوچرخه‌های اشتراکی در ایران ثبت شد
سرخط خبرها

کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی

  • کد خبر: ۳۲۶۴۵۲
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۷
کمیته مشترک اقتصادی مشهد-صنعا-غزه تشکیل شد| تمرکز بر پروژه‌های بازسازی در طرح خواهرخواندگی
رئیس کمیسیون اقتصادی شورای اسلامی شهر مشهد، از تشکیل «کمیته تخصصی اقتصادی طرح خواهرخواندگی مشهد با صنعا و غزه» خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید دبیریان ضمن بیان اینکه این اقدام را تلاشی ساختارمند در جهت تعمیق همکاری‌های راهبردی میان شهر‌های جبهه مقاومت است، اظهار کرد: ایده خواهرخواندگی مشهد با صنعا و غزه، صرفاً یک رویکرد فرهنگی یا نمادین نیست؛ بلکه پشتوانه‌ای اقتصادی و راهبردی دارد که می‌تواند در بستر همکاری‌های شهری، فرصت‌های واقعی سرمایه‌گذاری و توسعه پایدار را برای همه طرف‌ها فراهم کند. به همین منظور، کمیته‌ای تخصصی با حضور کارشناسان ارشد اقتصادی، شهری و دیپلماسی شهری تشکیل شده است تا ظرفیت‌های بالفعل و بالقوه این همکاری‌ها را شناسایی، ارزیابی و عملیاتی کند.

دبیریان با اشاره به شرایط خاص اقتصادی در یمن و فلسطین، تصریح کرد: هرچند زیرساخت‌های اقتصادی در صنعا و غزه به واسطه سال‌ها محاصره و جنگ آسیب دیده است، اما همین وضعیت می‌تواند فرصتی بزرگ برای طراحی الگو‌های جدید بازسازی و توانمندسازی باشد. ما در مشهد به عنوان کلان‌شهری با ظرفیت‌های عظیم اقتصادی، علمی و خدماتی، آمادگی داریم تا نقش محوری در این فرآیند ایفا کنیم.

طرح مارشال اسلامی

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم شکل‌گیری یک مدل بومی و مقاومتی برای بازسازی اقتصادی شهر‌های محور مقاومت، افزود: ما به دنبال الگوبرداری صرف از تجربه‌های غربی نیستیم. طرحی که آن را مارشال اسلامی می‌نامیم، دقیقاً با همین رویکرد شکل گرفته است؛ یعنی بازسازی، بازآفرینی و توسعه زیرساخت‌های اقتصادی بر مبنای همگرایی منطقه‌ای، ظرفیت‌های بومی و روحیه جهادی. این طرح نه تنها در مقابل نسخه‌های نولیبرال قرار می‌گیرد، بلکه پیوندی ارگانیک میان اقتصاد، فرهنگ مقاومت و عدالت‌خواهی برقرار می‌سازد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امید داریم با نهایی‌سازی گزارش‌های تخصصی این کمیته در آینده‌ای نزدیک، شاهد آغاز پروژه‌های مشترک اقتصادی با صنعا و غزه باشیم؛ پروژه‌هایی که نه‌تنها منجر به رشد اقتصادی این مناطق می‌شود، بلکه عمق راهبردی جبهه مقاومت را در عرصه اقتصاد شهری نیز تقویت خواهد کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->